Transformatie vindt plaats als je naast begrijpen, gaat leren voelen waarom je doet wat je doet!

Het is jóuw geboorterecht om te zijn wie je werkelijk ben. Jij bent het waard en nu is het jouw tijd! Samen kijken we naar jouw blokkades in jouw stuk, zodat jij het in de kern kunt veranderen. Door mijn heldervoelendheid maak ik het onzichtbare (onbewuste stuk in jou wat aangeraakt mag worden) zichtbaar. Hierdoor zul jij meer gaan begrijpen en voelen waarom de dingen gebeuren zoals ze gebeuren. Door het hervinden van rust & helderheid in jouw vraagstuk, verander je jouw energie en kun je jouw persoonlijke power gaan inzetten om die stappen te zetten die in overeenstemming zijn met wie je werkelijk bent (jouw hoogste zelf).

De eerste stap naar een volwaardiger leven, ontstaat door de verandering in jezelf.

Via onderstaand knop kun je direct een afspraak bij me inplannen. Wil je eerst graag wat meer informatie of mij persoonlijk leren kennen, dan kan dat uiteraard. Vul in dit geval het onderstaand contact formulier in en selecteer “Vrijblijvend oriënterend gesprek” (15 min.)

 Ik neem vervolgens contact op met jou om een telefonisch consult of een “live” consult in te plannen.

Vraag ook even naar het VIP pakket. Deze dag is speciaal voor jou. Hier werk ik een halve dag met jouw energie en bewustzijn, zodat jij helderheid krijgt in jezelf en jouw vraagstukken. Een mooier cadeau kun je jezelf niet geven! 

Afspraak maken

Wil je graag meteen een afspraak maken voor een consult, klik dan op de blauwe button..
Tarief consult: € 115,- inclusief BTW (60 minuten). Voor telefonische consulten geldt dat jouw afspraak definitief is ná ontvangst van jouw betaling.

Ps: Weet dat veel werkgevers een budget hebben gereserveerd voor persoonlijke ontwikkeling. Vraag het na bij jouw werkgever. Voor ZZP-ers (geregistreerd) geldt dat zij de coaching kunnen aftrekken bij de belasting. Vraag jouw accountant naar de mogelijkheden. 

Contactformulier