);

Transformatie vindt plaats als je naast begrijpen, gaat leren voelen waarom je doet wat je doet!

De eerste stap naar een volwaardiger leven, ontstaat door de verandering in jezelf. Samen kijken we naar jouw vraagstuk. Als je zelf gaat inzien waarom je staat waar je nu staat, verander je jouw energie.

Via de blauwe button, kun je DIRECT een afspraak bij me inplannen.

Wil je eerst graag wat meer informatie of mij persoonlijk leren kennen, dan kan dat uiteraard. Via onderstaand formulier klik je op “Vrijblijvend oriënterend gesprek” (15 min). Ik neem vervolgens contact op met jou via mail om een telefonisch consult in te plannen.

Vraag ook even naar het VIP pakket. Tijdens de VIP ochtend of middag werk ik een halve dag met jouw energie en bewustzijn, zodat jij meer ruimte en helderheid gaat ervaren. Een mooier cadeau kun je jezelf niet geven! 

Afspraak maken

Wil je graag meteen een afspraak maken voor een telefonisch consult (eventueel met beeld-FaceTime), helemaal goed! Klik op de blauwe button hiernaast voor het inplannen van een afspraak.

Tarief consult: € 115,- inclusief BTW (60 minuten).

Voor consulten geldt dat jouw afspraak definitief is ná ontvangst van jouw betaling.

Klik hier voor de voorwaarden.

Ps: Weet dat veel werkgevers een budget hebben gereserveerd voor persoonlijke ontwikkeling. Vraag het na bij jouw werkgever. Voor ZZP-ers (geregistreerd) geldt dat zij de coaching kunnen aftrekken bij de belasting. Vraag jouw accountant naar de mogelijkheden. 

Contactformulier