);

Toe aan een opstekertje en inspiratie?
Meld je hier dan aan voor de nieuwsbrief!

Elke week stuur ik jou in de nieuwsbrief een opstekertje om met bepaalde aspecten van jouw leven beter mee om te kunnen gaan. 

Krijg als nieuwsbriefabonnee:

  • Elke week een opstekertje
  • Als eerste toegang tot nieuwe pakketten
  • Exclusieve nieuwsbrief kortingen

Wat krijg ik als nieuwsbrief abbonnee?

Door je aan te melden voor mijn nieuwsbrief, Wendi Kastelijns, krijg je elke week een mail met een opstekertje. Dat kan gaan over van alles. In het opstekertje kunnen een paar tips staan hoe je stress klachten kan verhelpen, verder kan er ook in staan hoe je beter om kan gaan met bepaalde knopen die je hebt. Meld je snel aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
Wist je ook dat je door lid te zijn van mijn nieuwsbrief je elke week kortingen en exclusieve aanbiedingen gestuurd kan krijgen. Dat zijn aanbiedingen die je alleen krijgt wanneer jij lid bent!Voorbeeld nieuwsbrief Wendi

Hopelijk kan ik jou met mijn wekelijkse opstekertje verder op pad helpen!
Transformatie vindt plaats als je naast begrijpen, gaat leren voelen waarom je doet wat je doet!

Heb je het idee dat je een persoonlijkere aanpak nodig hebt? De eerste stap naar een volwaardiger leven, ontstaat door de verandering in jezelf. Samen kijken we naar jouw vraagstuk. Als je zelf gaat inzien waarom je staat waar je nu staat, verander je jouw energie.  Kijk even op deze pagina wendikastelijns.nl/consult/. Hier vertel ik je hoe ik jou verder op weg kan helpen. Tot snel!

Liefs, Wendi

PS. Wist je dat ik een nieuw pakket aan het ontwikkelen ben? Als abonnee van de nieuwsbrief ben jij als eerste op de hoogte van dit geweldige pakket. Daarbij, ook nog tegen een super prijs!