Mijn intentie is om jou te ondersteunen in het versterken van de verbinding met jezelf!

Mijn naam is Wendi Kastelijns. In 2009 heb ik mijn praktijk opgericht als ‘bewustzijnscoach’. Ik heb diverse workshops gegeven op het gebied van intuïtieve ontwikkeling en vele persoonlijke processen mogen begeleiden. Om mezelf therapeutisch meer te onderleggen, heb ik een 3-jarige opleiding tot transformatietherapeut/coach & Energetic System Mover  gevolgd, waar ik in 2013 ben afgestudeerd. Naast het coachend & therapeutisch begeleiden van volwassenen, jongeren en gezinnen, heb ik training gegeven in de door mij ontwikkelde programma’s te weten: het ‘(h)erkennen van grenzen’ en ‘het proces van buiten naar binnen’. Daarnaast ben ik ‘deeltijd”‘werkzaam als cabinepersoneel bij de KLM, word ik oproepbaar ingezet als assistent assessor bij een school in de luchtvaartdienstverlening en verzorg ik een les in de sportschool die alles met het balanceren van body & mind te maken heeft.

 Mijn heldervoelend -en helderwetendheid stelt mij in staat om de persoonlijke energie (blokkades en potentie) direct waar te nemen en zichtbaar te maken. Dit is een ‘skill’ die ‘eerste natuur’ is voor mij, waar ik uiteraard heel dankbaar voor ben. Deze skill maakt dat ik verdiepend en resultaatgericht kan werken met ieders’ unieke energie. Onbewuste patronen, denkwijzen en conditioneringen worden zichtbaar gemaakt, zodat je deze vanuit een andere invalshoek leert bekijken.

Door mijn jarenlange ervaring als therapeut/coach en uiteraard mijn persoonlijke ervaring, weet ik als geen ander welke stappen nodig zijn om jou met jouw authentieke zelf te verbinden, zodat jij weet wat je nodig hebt en daarnaar kun gaan handelen.