);

Mijn intentie is om jou te ondersteunen in het versterken van de verbinding met jezelf!

– Wendi (bewustzijnscoach)


          Mijn intentie is om jou te ondersteunen in het versterken van de verbinding met jezelf!

Mijn naam is Wendi Kastelijns. Mijn expertise: Verbinden en bekrachtigen van jouw ware potentieel !

Ik als bewustzijnscoach.

In 2009 heb ik mijn praktijk opgericht als bewustzijnscoach. Om mezelf therapeutisch meer te onderleggen heb ik een 3-jarige opleiding tot transformatiecoach/therapeut & Energetic System Mover gevolgd aan de NEM Academy. Sinds 2013 ben ik afgestudeerd. Erna heb ik vele trainingen/workshops gevolgd vanuit diverse stromingen, op zowel nationaal als internationaal vlak, om mezelf te blijven prikkelen.

Met veel plezier heb ik vele uiteenlopende  trajecten begeleid en trainingen/workshops gegeven op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Alles om de ander in contact te brengen met zijn/haar wáre zelf. Mijn heldervoelendheid stelt mij in staat om de persoonlijke energie van de ander direct waar te nemen (bijv. een blokkade en/of potentie). Dit is een ‘skill’ die ‘eerste natuur’ is voor mij, waarvoor ik uiteraard dankbaar ben. Deze manier van werken, heeft nog meer verdieping gebracht in de processen van cliënten en/of deelnemers.  Naast volwassenen, heb ik ook jongvolwassenen begeleid. Nog steeds geef ik free-lance training in authentiek communiceren/hospitality, vlieg ik ‘deeltijd’  bij de KLM, verzorg ik body & mind lessen bij de sportschool en ben ik free-lance schrijver.  

Het Vertalen van innerlijke processen.

Voor het online magazine van Wendy van Dijk heb ik blogs geschreven. Enkelen hiervan vind je op mijn website. Momenteel verzorg ik, het gehele jaar, de rubriek ‘Stof tot nadenken/Relaties in de Praktijk’ in de Mijn Geheim ‘Special Edition’. Ik neem lezers mee in diverse persoonlijke processen van vrouwen in relaties, zodat zij misschien net dat stukje herkenning en erkenning vinden waar zij naar op zoek zijn.

Mijn weg.

Mijn motto is altijd geweest: ‘Vrijheid in Verbinding’! Hier heb ik een behoorlijke weg in afgelegd en heel wat persoonlijke stukken in de ogen mogen kijken. Ik vind dan ook dat iedereen het recht heeft om vanuit dat échte authentieke stuk te leven; dicht bij jezelf en jouw waarheid. Het maakt dat ik weet wat je kunt tegenkomen in dit proces. Mijn missie is geslaagd als ik hierin voor jou op welke manier dan ook een bijdrage kan leveren.

Alle goeds,

Wendi