);


         Mijn intentie is om jou te ondersteunen in het versterken van de verbinding met jezelf!

Mijn intentie is om jou te ondersteunen in het versterken van de verbinding met jezelf!

– Wendi (bewustzijnscoach)

Mijn naam is Wendi Kastelijns. Mijn expertise: Verbinden en bekrachtigen van jouw ware potentieel !

Ik als bewustzijnscoach.

In 2009 heb ik mijn praktijk opgericht als bewustzijnscoach. Ik heb vele workshops gegeven op het gebied van intuïtieve ontwikkeling. Daarnaast was ik de begeleider van vele persoonlijke processen. Om mezelf therapeutisch meer te onderleggen heb ik een 3-jarige opleiding tot transformatiecoach & Energetic System Mover gevolgd. Sinds 2013 ben ik daarvan afgestudeerd.

Ik heb ervaring in het coachend & therapeutisch begeleiden van volwassenen, jongeren en gezinnen. Daarnaast heb ik training gegeven in de door mij ontwikkelde programma’s: het “(h)erkennen van grenzen” en “het proces van buiten naar binnen”. Ook ben ik deeltijd werkzaam als cabinepersoneel bij de KLM. Als laatste verzorg ik lessen in een sportschool die alles met het balanceren van body & mind te maken heeft. Hierdoor komt de energie meer in balans.

Het Vertalen van innerlijke processen.

Mijn heldervoelendheid stelt mij in staat om de persoonlijke energie direct waar te nemen. Bijvoorbeeld een blokkade en potentie. Om ze dan zichtbaar te maken en terug te geven. Dit is een ‘skill’ die ‘eerste natuur’ is voor mij. Hier ben ik uiteraard heel dankbaar voor. Het zien van het grotere plaatje maakt dat ik verdiepend en resultaatgericht kan werken met ieders’ unieke energie. 

Aanvullend schrijf ik blogs en verhalen voor Wendyonline. Dit is het online magazine van Wendi van Dijk. Ook schrijf ik in Mijn Geheim, specifiek in de rubriek ‘Stof tot nadenken’. Ik neem je graag mee in diverse persoonlijke ontwikkelingsprocessen van cliënten. Hierdoor hoop ik dat jij misschien net dat stukje herkenning en erkenning vindt waar jij naar op zoek was.

Iedereen heeft het recht om dat échte authentieke stuk in zichzelf te vinden. Ik weet wat het van je vraagt om dit proces te doorlopen en ook dat deel ik met je. Mijn missie is geslaagd als ik hierin voor jou op welke manier dan ook een bijdrage kan leveren.

Liefs,

Wendi