);

Mijn intentie is om jou te ondersteunen in het versterken van de verbinding met jezelf!

– Wendi (bewustzijnscoach)


          Mijn intentie is om jou te ondersteunen in het versterken van de verbinding met jezelf!

Mijn naam is Wendi Kastelijns. Mijn expertise: Verbinden en bekrachtigen van jouw ware potentieel !

Ik als bewustzijnscoach.

In 2009 heb ik mijn praktijk opgericht als bewustzijnscoach. Om mezelf therapeutisch meer te onderleggen heb ik een 3-jarige opleiding tot transformatiecoach/therapeut & Energetic System Mover gevolgd. Sinds 2013 ben ik hierin afgestudeerd.

Ik heb vele trajecten en trainingen begeleid op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Wie ben ik, waar ga ik en waar sta ik?  Alles om jou in contact te brengen met je authenticiteit en jouw basisrechten als mens, wat voor grote inzichten en doorbraken heeft geleid voor mijn cliënten. 

Ik heb ervaring in het coachend & therapeutisch begeleiden van zowel volwassenen als jongeren.  De door mij ontwikkelde programma’s zijn:  ‘het (h)erkennen van grenzen’, ‘intuïtieve ontwikkeling’, ‘authentiek communiceren’ en ‘het proces van buiten naar binnen’.

Daarnaast ben ik deeltijd werkzaam in de luchtvaart bij de KLM. Als laatste verzorg ik body & mind lessen voor rust,  helderheid en energie.  

Het Vertalen van innerlijke processen.

Mijn heldervoelendheid stelt mij in staat om de persoonlijke energie direct waar te nemen (bijv. een blokkade en/of potentie). Dit is een ‘skill’ die ‘eerste natuur’ is voor mij. Hier ben ik uiteraard heel dankbaar voor. Het zien van het grotere plaatje maakt dat ik verdiepend en resultaatgericht kan werken met ieders’ unieke energie. 

Aanvullend schrijf ik blogs en verhalen voor het online magazine van Wendy van Dijk. Ook schrijf ik in Mijn Geheim ‘special edition’ de rubriek ‘Stof tot nadenken’. Ik neem je graag mee in diverse persoonlijke ontwikkelingsprocessen van cliënten. Hierdoor hoop ik dat jij misschien net dat stukje herkenning en erkenning vindt waar jij naar op zoek was.

Iedereen heeft het recht om dat échte authentieke stuk in zichzelf te vinden. Ik weet wat het van je vraagt om dit proces te doorlopen. Mijn missie is geslaagd als ik hierin voor jou op welke manier dan ook een bijdrage kan leveren.

Alle goeds,

Wendi